Ledenvoordelen

Gezinsbond

Mollem-Bollebeek


Ledenvoordelen


Als lid van de Gezinsbond kan je genieten van heel wat kortingen en voordelen. Kortingen op aankopen, uitstapjes, energie en telefonie en op activiteiten in jouw buurt.


Bij tal van handelaars in (de buurt van) Mollem krijg je spaarkorting in je online portemonnee. Bovendien heeft de Gezinsbond ook tal van spaarpartners waar je met je lidkaart van mooie kortingen kan genieten. O.a. Standaard Boekhandel, Zoo van Antwerpen en Planckendael zijn spaarpartner.


​Als lid kan je ook genieten van kortingen bij musicals, op tentoonstellingen, in musea en attractieparken. Raadpleeg regelmatig de activiteiten met korting en blijf op de hoogte van het aanbod.


Doe een beroep op de kinderoppasdienst van de Gezinsbond of maak gebruik van de kortingskaarten openbaar vervoer voor gezinnen met drie of meer kinderen.

Voordelen via onze afdeling


In onze afdeling kan je terecht voor bioscoopcheques, gsm-kaarten, NMBS-passen en Lijnkaarten met spaarkorting. Van zodra je 10 euro bij elkaar gespaard hebt, kan je betalen met je lidkaart en besparen op je aankopen. Je online portemonnee kan je raadplegen via mijn gezinsbond.


​Elke dinsdagavond tussen 18u en 20u kan je terecht bij Brigitte Jacobs, Voorstehoeve 136 in Mollem voor de aankoop van

  • oplaadkaarten van Proximus en Base (0,60 euro op GSM-kaarten van 15 euro)
  • Keycards (aankoopprijs: 23 euro - 1,10€ korting)
  • Go- en Railpassen (respectievelijk €52 en €77 in aankoop, €2,60 en €3,85 korting) 
  • Lijnkaarten (met 10 ritten - 16 euro) en
  • Filmtickets à 2 euro korting (deze laatste moet je vooraf bestellen via e-mail naar Brigitte Jacobs of T. 02/452 55 24).


De korting komt direct op je spaarkaart.